Sunday, February 22, 2009

جزئیات آزمونهای پیش کارورزی و جامع علوم پایه پزشکی سال 1387

جزئیات آزمونهای پیش کارورزی و جامع علوم پایه پزشکی سال 1387

آزمون پیش کارورزی در رشته پزشکی و آزمون جامع علوم پایه در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی روز پنجشنبه 15 اسفند ماه سال 1387 برگزار خواهد شد.


این دوره از امتحانات، چهلمین دوره امتحان جامع علوم پایه پزشکی، سی امین دوره امتحان جامع علوم پایه دندانپزشکی و سی یکمین دوره امتحان جامع علوم پایه داروسازی است که به منظور ارتقاء سطح علمی هماهنگی و یکنواختی کیفیت آموزش در کلیه دانشگاههای علوم پزشکی که به تربیت این دانشجویان می پردازند، برگزار می شود.


چهل و سومین دوره امتحان پیش کارورزی پزشکی نیز برای دانشجویان سال ششم پزشکی برگزار می شود. این دوره دارای 203 سئوال و مدت پاسخگویی 203 دقیقه است.


آزمون جامع علوم پایه در پایان سال تحصیلی دانشجویان رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی که دوره علوم پایه را گذرانده اند، برگزار می شود. دانشجویان برای ادامه تحصیل خود ملزم به قبولی در آزمون هستند.


آزمون جامع علوم پایه پزشکی دارای 210 سئوال و مدت پاسخگویی 160 دقیقه است.

آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی دارای 200 سئوال و مدت پاسخگویی 150 دقیقه است.

همچنین، آزمون جامع علوم پایه داروسازی دارای 178 سئوال و مدت پاسخگویی 180 دقیقه است
.


دانشجویان باید از میان چهار گزینه، پاسخ صحیح را انتخاب کنند. در این آزمون نمره منفی به پاسخ های غلط داده نمی شود و دفترچه سئوالات پس از آزمون در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.


به دانشجویان تبعه خارج از کشور در آزمون جامع علوم پایه 20 دقیقه وقت اضافی داده می شود اما این امتیاز شامل دانشجویان ایرانی منتقل شده از خارج کشور می شود.


کلید اولیه سئوالات امتحان ساعت 18 روز پنجشنبه 15 اسفندماه سال جاری در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت در دسترس دانشجویان قرار می گیرد و دانشجویان تا پایان وقت اداری روز 18 اسفندماه فرصت دارند اعتراض خود را نسبت به کلید اولیه آزمون ارسال کنند.


نتایج نهایی آزمون های پیش کارورزی در رشته پزشکی و جامع علوم پایه در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی روز پنجشنبه 27 اسفند ماه سال جاری خواهد بود.


منبع: خبرگزاری مهر

International Online Medical Conference (IOMC)





International Online Medical Conference (IOMC)
World Medical students & Professionals' conference

Monday, February 16, 2009

World Children Cancer Day


Cancer, a general term for at least 200 different diseases, is one of the leading causes of death around the world. Every year on February 4 (World Cancer Day) and on February 15 (World Children Cancer Day) prevention, diagnosis and treatment of this deadly disease is more encouraged.


World Cancer Day is marked on 4 February to raise awareness of cancer and to encourage its prevention, detection, and treatment. It is led by the International Union Against Cancer (UICC), a global consortium of more than 280 cancer-fighting organizations in over 90 countries. World Cancer Day targets the public through global communications marking, and encourages policy makers and UICC member organizations to make cancer a political priority.


Sunday, February 1, 2009

شنا


فوايد شنا کردن:

دلايل بسياري وجود دارد که شما را به سمت استخر بکشاند. اول اينکه اين ورزشي است که براي قلب بسيار مفيد مي باشد. اگر شدت حرکاتتان زياد باشد کاملاً ميتوانيد آنرا با دويدن در يک تراز تصور کنيد. اما از آنجا که در اين حرکات هم قسمت هاي بالايي و هم قسمت هاي پاييني بدنتان در آب حرکت مي کنند، مي توان گفت که ماهيچه ها حتي بيشتر از دويدن کار مي کنند و شما کالري بيشتري خواهيد سوزاند. به علاوه شنا قدرت بدني شما را هم بالا خواهد برد.



ممکن است فرداي اولين روز شنا گردنتان کمي در بدنتان احساس کوفتگي کنيد. به اين دليل که از ماهيچه هايتان طوري کار کشـيـده ايد که تـا بـه حال کار نکشيده ايد و به همين دليل باعث قوي تـر کردن شانه ها و همين طور ماهيچه هاي پشتتان
مي شود.


در آخر، افراد بسياري شنا را يکي از ورزش هايي تلقي مي کنند که استرس و فشارهاي عصبي را پايين مي آورد. به همين دليل با شنا کردن نه تنها فوايد جسمي عايدتان مي شود، بلکه فوايد روحي نيز مي بريد.



شنا براي درمان بيماري ها:


مزيت ديگري که شنا نسبت به ساير ورزش ها دارد اين است که شدت کمي دارد. بنابراين براي آنها که مشکلات مفصلي دارند يا دچار پوکي استخوان هستند نيز مفيد است. در آخر بايد بگويم که اگر شما ورزشهايي مي کنيد که روي مفصل هايتان شدت
زيادي وارد مي آيد مثل تنيس يا دو، شنا مي تواند براي بدنتان مثل مرهم عمل کند و اين فشار روي مفصل هايتان را کاهش دهد.



شنا کنيد تا خوش هيکل تر شويد:


اگر تا به حال براي خوش ترکيب ماندن روي تردميل مي دويديد، يکبار هم شنا را امتحان کنيد. شنا ورزشي است که بايد براي يادگيري آن زمان بگذاريد، اما نتايج آنرا خيلي خوب مشاهده خواهيد کرد و بعد از اين اقدامتان کاملاً راضي خواهيد بود.




فوايد ورزش كردن


ورزش کردن برايتان خوب و يـکـجـا نشـسـتن و تلويزيون تماشا کردن برايتان بد است. امـا ورزش كردن در کـنـار ايـنـکـه به شما کمک مي کند تا کالري بيشتري سوزانده و خوش هيکل تر شويد،چه فوايد ديگري دارد؟در ايـنجـا مـي خواهيم برخي فوايد مهم ورزش کردن را براي شما بازگو کنيم.



- کمک مي کند که بهتر و راحت تر بخوابيد.

اگرچه ممکن است از نظر شما مسئله اي بديهي بيايد، اما تحقيقات مربوط به ورزش کردن با راحت خوابيدن به تازگي انجام شده است. اين تحقيقات نشان داده است که به طور ميانگين 20 الي 30 دقيقه ورزش براي سه تا چهار روز در هفته کمک مي کند که خواب راحت تري داشته باشيد. هر چند، بهتر است که روز ها يا بعد از ظهرها ورزش کنيد نه شب ها قبل از خواب چون در اينصورت خيلي پرانرژي خواهيد شد و به سادگي خوابتان نخواهد برد. ورزش کردن کمک مي کند راحت تر خوابتان ببرد و بهتر بخوابيد و ساعت خوابتان را هم بيشتر خواهد کرد. همچنين کيفيت خواب شما را هم بالاتر خواهد برد و سبب مي شود که خواب عميق تري داشته باشيد.



- باعث مي شود ديرتر پير شويد و از مرگ نابهنگام هم جلوگيري مي کند.

هر چه سنتان بالاتر مي رود، ورزش منظم مي تواند شما را از نظر بدني متناسب و سالم نگاه دارد. همچنين وضعيت پوست و ماهيچه هاي شما را هم بهتر خواهد کرد، قابليت انعطاف شما را بالاتر خواهد برد و از بسياري بيماري هاي مربوط به پيري
از قبيل پوکي استخوان و بيماري هاي قلبي جلوگيري خواهد کرد.



- مفصل ها، استخوان ها و ماهيچه هاي شما را سالم تر نگاه خواهد داشت.

هر چه سنتان بالاتر مي رود، تراکم استخوان هايتان و انعطاف پذيري مفصل هايتان کمتر خواهد شد. ورزش کردن به طور منظم يکي از بهترين راه ها براي کم کردن مشکلات مربوط به ماهيچه ها، مفصل ها و استخوان ها است. يک برنامه ورزشي منظم
به شما کمک مي کند که قوا و انعطاف پذيري خود را حفظ کنيد.



- سيستم دفاعي بدنتان را تقويت خواهد کرد.

تحقيقات مختلفي نشان داده است که ورزش قدرت سيستم دفاعي بدن را بالا مي برد. در نوجوانان و بزرگسالان ورزش مي تواند به عنوان يک محرک طبيعي براي سلول هاي دفاعي به حساب آيد. در افراد سالخورده عملکرد سيستم دفاعي خود به خود ضعيف مي شود که مي تواند خطر ابتلا به بيماري هاي مسري و واگيردار را افزايش دهد. اما تمرينات ورزشي منظم و متعادل مثل پياده روي و دوچرخه سواري مي تواند به طور تقريبي اين ضعف سيستم دفاعي را در بدن کاهش دهد.


- حافظه را قوي تر خواهد کرد.

تحقيقات بسياري نشان داده است که افرادي که روي قاعده اي منظم ورزش مي کنند حافظه و قدرت تمرکز بهتري دارند. پياده روي سه روز در هفته به مدت 45 دقيقه براي بالا بردن زيرکي و هوش شما کافي است. ورزش هاي هوازي قسمت هاي جلويي و جداره هاي بالايي مغز که به تمرکز مرتبط است را تحريک مي کند.



- اعتماد به نفس را بالا مي برد.

اين سوال ساده را از خود بپرسيد: در کدام لحظه احساس بهتري دارم؟ وقتي روي مبل لم داده ام و مشغول خوردن يک پاکت چيپس هستم يا بعد از انجام يک تمرين ورزشي عالي از باشگاه برگشته ام؟ اگر مدتي است که بد هيکل شده ايد، تمرينات ورزشي را شروع کنيد، بنيه، ماهيچه ها و قدرت بدنيتان را افزايش خواهيد داد و از نظر روحي حال بهتري خواهيد داشت. اين خود به خود باعث مي شود که تصوير بهتري از خود داشته باشيد و اعتماد به نفستان بالا رود.



- انرژي و تحمل شما را بالا مي برد.

تا به حال چند بار از باشگاه در رفته ايد فقط چون خسته شده و ديگر تحمل ادامه تمرينات را نداشته ايد؟ اما آيا زماني که تنبلي را کنار گذاشته و به تمرينات ادامه داده ايد احساس بهتري نداشته ايد و پرانرژي تر نشده ايد؟ افرادي که به طور مداوم ورزش مي کنند، انرژي، قدرت بدني و تحمل بيشتري دارند. مدت کمي بعد از آغاز تمرينات اين انرژي بيشتر را در خود کاملاً حس خواهيد کرد.


- فشارهاي عصبي، افسردگي و اضطراب را کاهش مي دهد.
ورزش باعث مي شود که اضطراب و استرس شما به پائين ترين حد خود برسد. در اين حالت بدن شما بعد از يک يا دو ساعت بعد از اتمام تمريناتتان اندورفين بيشتري توليد خواهد کرد که اعصاب شما را تسکين داده و آسودگي خيالتان را افزايش خواهد داد. فايده ديگر فعاليت بدني اين است که شما را به داشتن رژيم غذايي مناسب تشويق مي کند و تغذيه مناسب هم استرس را کاهش مي دهد. حتي بعضي تحقيقات نشان داده است که از ورزش مي توانيم به عنوان درماني براي افسردگي نيز استفاده کنيم.


- احتمال ابتلا به بسياري از بيماري ها را کاهش مي دهد.

بهترين نتيجه اي که از تمرينات ورزشي گرفته مي شود اين است که احتمال ابتلاي شما را به بسياري از بيماري هاي جدي و کشنده مثل بيماري هاي قلبي، فشار خون بالا، پوکي استخوان، ديابت، چاقي، کلسترول بالا، سرطان سينه ، ايست و حملات قلبي و ورم مفاصل کاهش مي دهد.


پس ورزش کنيد!


سالهاست که اين چيزها را شنيده ايد، اما حالا ديگر به دقت مي دانيد که چرا ورزش کردن براي شما مفيد است. ديگر بهانه نياوريد و تمرينات منظم را از همين امروز شروع كرده وسعي كنيد نوع ورزش را مناسب با گروه سني خود انتخاب فرماييد.



منبع: سایت شناگران